10.29.2007

Winning money

Geld winnen met user generated video op Zooppa
Posted by: Minze Tijtsma in Web 2.0, Advertising

Voor de Creatievelingen onder ons die zich bezig houden met Film-, Commercial making en Multimedia. Zooppa biedt de mogelijkheid om geld te winnen met User Generated Video. Met Zooppa zoals ze het zelf zeggen gaat Advertising Social. Elke video begint met een briefing van de brand die een commercial wil. De briefing biedt diverse concepten waarop je een video kunt maken. Uiteraard mag je dit ook totaal zelf bedenken.

Jij en de Community kunnen de video’s raten. De video’s met de hoogste ratings winnen een van de geldprijzen die vooraf vastgesteld worden. Elke prijs die je wint wordt uitbetaald in Zoop$. Vergis je niet, elke Zoop$ staat gelijk aan een US$. Bij elke duizend Zoop$ kan het geld dat gewonnen is worden uitbetaald.

Naast een video in je eentje maken is er ook de mogelijkheid om een Team-prijs te winnen. Hierbij kun je gebruik maken van een storyboard gemaakt door iemand binnen de community van Zooppa. Win je de prijs met het storyboard dan krijg je bij de huidige prijs die er is zo’n 1300 Zoop$, 1000 voor de video en 300 naar de maker van het storyboard.

Bron:www.tijtsma.nl

More information on: www.zoopa.com

No comments: